Ik kan jullie van alles vertellen over hoe ik te werk ga, maar ‘mijn’ bruidsparen kunnen dat eigenlijk veel beter aangezien zij het ervaren hebben.

Reactie Gijs en Debbie

Toen we Joleen voor de eerste keer ontmoette voelden we meteen een goede klik, en dat goede gevoel is ook gebleven! Na het kennismakingsgesprek hebben we een leuke avond gehad bij ons thuis, dat was een leuke gezellige avond (flesje wijn erbij) en voelde heel vertrouwd!

Ze heeft enorm veel energie gestopt in het samenstellen van de speech, en iedereen die betrokken was heeft het contact als enorm betrokken en professioneel ervaren, we krijgen niets dan leuke reacties!
Op de dag zelf konden we genieten van een mooie speech vol energie, ingevuld met alle leuke verhalen die ze van familie en getuige heeft gekregen, dit alles vanuit haar persoonlijke enthousiasme! Alle verwachtingen zijn overtroffen, en jouw bijdrage was mooier dan we mochten dromen!

Reactie van Ellen en Roger

27 mei zijn wij getrouwd door Joleen. Bij de kennismaking was  het voor ons al snel duidelijk dat we geen standaard trouwambtenaar wilden vanuit de Gemeente. Maar Joleen: iemand die echt haar best gaat doen om de ceremonie persoonlijk te maken. Dat geeft een gouden randje. En dat is Joleen goed gelukt.
Zij heeft de tijd genomen en onze getuigen, ouders en andere belangrijke personen, te benaderen. Wij hadden ook wat ideeën maar ook twijfels over bepaalde verhoudingen van personen om ons heen, waar Joleen niet beroerd was om in mee te denken en met concrete ‘oplossingen’ te komen.

Joleen is uitgebreid bij ons thuis geweest om aan ons zelf vragen te stellen. Vragen die diepgang gaven, die betekenis gaven en waarom wij bij elkaar zijn. Waarom wij willen trouwen met elkaar. Het was een gezellige avond met een flesje wijn erbij. Want ook al is dit werk voor Joleen, het is haar passie, haar talent, en haar energie gever. En daar neemt ze de tijd en aandacht voor. Dat merk je aan alles. Joleen doet niet even standaard iets: ze verdiept zich in jou, in jullie, om te zorgen dat iedereen tijdens de ceremonie weet, waarom je dit doet. Ze is daardoor heel warm en heel toegankelijk.  Daarnaast was natuurlijk de trouwakte voor onze kinderen ook echt fantastisch. Zij kregen een eigen rol.

Dit heeft ons zoveel meer gegeven dan alleen maar even trouwen. Het maakte de ceremonie ontroerend, persoonlijk en vrolijk. Ik zou niet twijfelen om met Joleen verder te gaan, gewoon doen. Het verrijkt echt jullie dag!

Reactie Eric en Susan

Wat zijn we blij dat Joleen ons in de echt heeft verbonden. Ze deed dit op een bijzonder leuke en spontane manier, die heel goed bij ons paste. Joleen heeft zich daarnaast supergoed in ons, als bruidspaar, verdiept. Dit leidde tot een prachtig verhaal, met veel gelach en uiteraard ook een kleine traan. Na afloop van de ceremonie kregen we niet alleen complimenten over hoe stralend wij eruit zagen, maar ook dat we zo’n fijne (bruisende) BABS hadden uitgekozen. Mede dankzij Joleen hadden wij een fantastische trouwdag!

Reactie van Janneke en Mark

Je hebt een erg goede speech gegeven op onze bruiloft. We zijn heel blij dat we voor jou hebben gekozen als BABS om ons in de echte te verbinden. Het kennismakingsgesprek was ontspannen, gezellig en vermakelijk bij ons thuis. Ook het telefonisch en mailcontact vooraf was plezierig en je bent erg attent. Door jouw grondige onderzoek kwamen anekdotes van vrienden en familie naar boven waar wij weer door verrast zijn. Je bent een stapje verder gegaan dan we verwacht hadden. Buiten de indrukwekkende woorden was er ook een gezonde dosis humor aanwezig en zelfs voor een stuk in het Engels draaide je jouw hand niet om (i.v.m. onze Engelse getuige). De kinderakte voor onze petekinderen was ook een super lieve en waardevolle toevoeging aan de ceremonie vóór ons.  We hebben ook begrepen van onze gasten dat je ze heel prettig mee ontvangen hebt op de locatie voordat wij als bruidspaar arriveerden. Heel erg bedankt!

Reactie van Jasper en Kim

‘Wat hebben we een mooie en  bruisende ceremonie gehad! Joleen is een warme en bevlogen vrouw waar vanaf straalt dat ze enorm geniet van haar ‘erebaan’ als ‘BABS’.

In het voorgesprek nam ze uitgebreid de tijd voor ons, het was een heel fijn gesprek waarbij we ons meteen op ons gemak voelden. Hierna heeft ze dit vertaald naar een warm verhaal, voorzien van een fijne dosis humor. Wat was dit leuk om te horen, we straalden van oor tot oor! Onze kids van 9 en 7 jaar betrok ze ook heel leuk in het verhaal, we waren echt met ons viertjes aan het trouwen. Ze mochten ook een heuse, door haar zelf ontworpen, kinderakte tekenen. Op de terugweg zeiden onze kids dat ze vooraf dachten dat de ceremonie een beetje saai zou zijn voor ze, maar nee het was juist heel leuk!

Wij kijken met heel veel plezier terug op onze ceremonie en van onze gasten krijgen we dezelfde fijne reacties terug!

Joleen, veel succes verder en nogmaals hartelijk bedankt! Je bent een topper!

Reactie van Daan en Selma

Via deze weg willen we je nog even heel erg bedanken voor een fantastische dag! We zijn je onwijs dankbaar voor de fijne manier waarop je de ceremonie hebt vorm gegeven. We vonden het prachtig en bijzonder. We hebben ook heel veel complimenten mogen ontvangen van onze gasten over de manier waarop je dat hebt gedaan. Dus nogmaals dankjewel!

Reactie van Stefan en Denise

We zijn heel blij met de manier waarop je onze ceremonie hebt geleid. Perfect voorbereid en een mooie balans tussen emotie, humor en plechtigheid. Ook het contact voor en tijdens de ceremonie was erg prettig. Van meerdere gasten kregen we complimenten over de manier waarop je inspeelde op wat er in het publiek en in de omgeving gebeurde. Nogmaals heel erg bedankt dat je ons een perfecte ceremonie hebt bezorgd!

De Bruisende Babs is aangesloten bij de Vereniging voor Trouwambtenaren. Je kunt lid worden van Matrimonium als je vast benoemd bent in een Nederlandse gemeente en beëdigd bent door een rechtbank, als abs of als babs. Een lidmaatschap is uitsluitend voor (b)absen met een vaste benoeming bij een gemeente.

Menu